DAIKS SOT Centar za obuchenie mobilen
Център за обучение


Успяхме за кратък период от време да се отличим от всички останали центрове за обучение по професионално придобито ниво на квалификация в областта на охраната. ДАИКС ООД има дългогодишни традиции в квалификацията на охранители и боравене с оръжие. Разполагаме със  стрелбище за огнестрелно оръжие от най-висок клас. Поддържаме модерна тренировъчна база за обучение на различни видове охрана. Разполагаме с екип от подготвени експерти, които са фактор и гаранция за високото ниво на тренировъчния процес. Благодарение на натрупания дългогодишен опит и познание, можем да отговорим по адекватен начин на нуждите и желанията на нашите клиенти.
За нас един от най-големите ресурси е екипът, с който разполагаме. За квалификацията на служителите си ДАИКС ООД  разполага с модерен център за профилирано обучение, зала за тренировки, стрелбище и фитнес. За поддържане на високото ниво на професионализъм, нашите служители посещават курсове и семинари, организирани в различните звена на центъра за обучение на ДАИКС ООД.
 
Курс за безопасно боравене с огнестрелно оръжие
Курсовете за безопасно боравене с огнестрелно оръжие се осъществяват на територията на стрелбищен комплекс ДАИКС в град Пловдив. Курсът се провежда в рамките на два дни, след което се държи изпит пред МВР. Получава се документ, който е необходим за издаване на разрешително за носене на оръжие.
Кандидатите за участие в курс за безопасно боравене с огнестрелно оръжие трябва да имат навършени 18 години, да са неосъждани и психически пригодни. Записването за участие в курса се извършва в стрелбището на комплекс ДАИКС.


КУРС ПО ОГНЕСТРЕЛНО ОРЪЖИЕ!
Адрес:
 в сградата на Учебен Център ДАИКС,  ул. "Димитър Талев" 75 А
 

За контакти - моб.: 0888 136 455


ОХРАНА С ТЕХНИЧЕСКИ СРЕДСТВА
ФИЗИЧЕСКА ОХРАНА
ЛИЧНА ОХРАНА
ОХРАНА НА КУЛТУРНО-МАСОВИ МЕРОПРИЯТИЯ
Copyright © 2019 Daiks.com

Scroll To Top