За нас

ДАИКС ООД  осъществява  охранителна дейност на територията на цялата страна. Лидер е в Пловдивска и Пазарджишка област в сферата на охранителните услуги. От създаването си през 1992 г. фирмата генерира и внедрява иновации в корпоративната сигурност, които я извеждат на челните места в тази област. Със своите над 25 години опит, благодарение на силно мотивирания мениджърски екип и своите над 700 служители от всички сектори, фирмата е развила следните дейности:
  • Охрана  с технически средства, лична и физическа охрана. Разполагаме с автомобилен парк от над 150 автомобила, няколко 24–часови мониторинг центрове за приемане и реагиране на сигнали от обекти за охрана, над 50 денонощни патрулни екипи за реакция до охраняваните обекти и над 20 технически екипи за поддръжка.
  • Проектиране, инсталиране, монтаж и поддръжка на сигнална и охранителна техника – пожароизвестяване, видеонаблюдение, компютърни мрежи и комуникационни  системи.
  • Организиране на лична охрана, обучение,  лицензиране на охранители и курсове за огнестрелно оръжие.
  • За обучението на служителите си фирмата разполага с модерен Център за професионално обучение, зала за тренировки, стрелбище и фитнес.
  • Проектиране, разработване, инженеринг и производство на интелигентни охранителни системи и охрана на подвижни обекти.
  • Във времето нуждата от нови технологични и иновативни решения нарастна, в следствие, на което компанията ни разшири инженеринга и производството на сателитни GPS системи за проследяване от най-висок клас за пренос на данни в реално време от подвижни обекти.
  • Инвестирахме и насочихме усилията си към транспортния сектор и фирмите с автопарк. Разработихме и пуснахме в производство интегриран софтуер за логистика и контрол в реално време.
  • Всички произведени продукти са сертифицирани и съобразени с Европейските и международни стандарти.
 


ОХРАНА С ТЕХНИЧЕСКИ СРЕДСТВА
ФИЗИЧЕСКА ОХРАНА
ЛИЧНА ОХРАНА
ОХРАНА НА КУЛТУРНО-МАСОВИ МЕРОПРИЯТИЯ
Copyright © 2019 Daiks.com

Scroll To Top