20.07.2018
Времето, в което дома ни е най- уязвим от крадци




Домът е мястото, в което всеки се чувства най-добре след дългия работен ден. Дава спокойствие и защита от всичко негативно, което ни заобикаля. За съжаление жилището ни се оказва уязвимо пред набезите на крадците, които дебнат най-удобния момент, за да нахлуят и да откраднат това, което им попадне пред очите.
Според последни полицейски доклади кражбите от частни домове се извършват предимно през светлата част на денонощието, в почивните дни и през празниците, когато собствениците отсъстват за продължителен период. Масово хората смятат, че когато са си вкъщи имуществото им е защитено,  но истината е, че има 2 варианта – да бъдете обрани, когато Ви няма или когато сте  си у дома.
В случай, че не сте си вкъщи, спасяването от набезите на апашите, може евентуално да бъде предотвратено, ако по случайност крадците са по-небрежни и бъдат забелязани от съсед. Най – добрият вариант си остава обаче използването на алармена система или СОТ. Така може до голяма степен да сте спокойни и да се гарантира сигурността на имуществото Ви.
Вторият и по-опасен вариант е кражбата да се случи, когато сте си вкъщи. Схващането на много хора, че когато са си у дома, имуществото им е защитено, категорично не е оправдано. В този случай Вие рискувате да се срещнете лице в лице с престъпник, за когото не знаете на какво е способен. Затова ние от ДАИКС СОТ Ви препоръчваме в случай, че имате СОТ да използвате услугата ПАНИК БУТОН. Той може да бъде активиран по всяко време от член на семейството при всяка една ситуация, в която имате нужда от помощ. При натискане на бутона, ние получаваме сигнал в нашия мониторинг център и изпращаме незабавно патрулни екипи, които идват на място по най-бързия начин.
ДАИКС СОТ разполага с най-голям брой патрулни екипи и гарантира най-бърза реакция! Принципът на работа е 24/7 - 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. По този начин фирмата Ви гарантира сигурност по всяко време.
ДАИКС СОТ предлага качествени услуги на добри цени. Огледът на жилището от технически екип на фирмата е безплатен и се извършва в удобно за Вас време.

ОХРАНА С ТЕХНИЧЕСКИ СРЕДСТВА
ФИЗИЧЕСКА ОХРАНА
ЛИЧНА ОХРАНА
ОХРАНА НА КУЛТУРНО-МАСОВИ МЕРОПРИЯТИЯ
Copyright © 2019 Daiks.com

Scroll To Top