актуални новини
17 юни 2019
17.06.2019
Патрул на РАДИО СОТ ДАИКС предотвратява обир

Рано сутринта на 17-ти юни крадци разбиват метална врата на мазе, в къща, в с. Златица. След задействана аларма, патрул на #РАДИО СОТ ДАИКС се отзовава веднага до обекта. Бързата реакция на патрула, подплашва нарушителите, които нямат време за нанасяне на други щети върху обекта или извършване на евентуална кражба.

прочетете повече
16 юни 2019
16.06.2019
Патрул на РАДИО СОТ ДАИКС осуетява грабеж в склад

През нощта на 16-ти юни е активирана аларма в складове, намиращи се в покрайнините на гр. Пазарджик. Патрул на #РАДИО СОТ ДАИКС пристига веднага, като единствена щета намира разбити катинари на 2 контейнера, без дори вратите да са отворени. Професионалното отношение и бърза реакция на патрула стопира евентуална кражба.

прочетете повече
09 юни 2019
09.06.2019
Патрул на ДАИКС СОТ задържа вандал, който чупи витрина на магазин

Вечерта на 9-ти юни пиян мъж брутално чупи витрина на магазин в центъра на Пловдив. В близост до магазина се оказва патрул на #ДАИКС СОТ, който веднага реагира и задържа нарушителя, за да предотврати последващи щети по обекта. Уведомяват собственика на магазина, който пристига своевременно. Пияният нарушител заплаща щетите по счупената витрината, а собственикът изказва своята голяма благодарност за бързата реакция на патрула ДАИКС СОТ.

прочетете повече
27 май 2019
27.05.2019
Намерени ценни стоки в багажник от патрул на ДАИКС СОТ

През ноща на 27 май след връщане от аларма, в квартал Кичук Париж, патрул на #ДАИКС СОТ забелязва спрял автомобил, с немска регистрация, с отворен багажник. Патрулът спира да огледа съмнителното превозно средство и вика полиция. След направен оглед се намират ценни стоки. Случаят се поема за проверка и разследване от органите на реда.

прочетете повече
25 май 2019
25.05.2019
През деня на 25 май физическа охрана на #ДАИКС СОТ забелязва странно поведение на мъж в магазин за дрехи. При направена проверка, след касова зона се открива открадната стока.

През деня на 25 май физическа охрана на #ДАИКС СОТ забелязва странно поведение на мъж в магазин за дрехи. При направена проверка, след касова зона се открива открадната стока. Нарушителят е заловен до пристигането на органите на реда. Професионалната намеса на гарда на ДАИКС СОТ предотвратява кражба.

прочетете повече
25 май 2019
25.05.2019
Екшън в Пловдив! Нападнаха шофьор на градски рейс

Страшен екшън се е разиграл снощи в градски рейс по линия 93 в Пловдив, научи „Марица“. Водач на автобус е бил нападнат от побеснял пътник и само бързата намеса на останалите пасажери и частни гардове е предотвратила по-сериозни последствия.

прочетете повече
24 май 2019
24.05.2019
Честит ден на Славянската писменост и култура!

Честит ден на Славянската писменост и култура! Знанието е сила, използвайте го, за да направите света по-красив и сигурен! #ДАИКС СОТ поздравява всички учители, ученици, студенти и преподаватели!

прочетете повече
04 май 2019
04.05.2019
На 29 април следобед, охранителни камери на обект, охраняван от ДАИКС СОТ засичат двама нарушители, които неразрешено нахлуват в съседен строителен обект.

На 29 април следобед, охранителни камери на обект, охраняван от ДАИКС СОТ засичат двама нарушители, които неразрешено нахлуват в съседен строителен обект. След задействана аларма патрул на ДАИКС СОТ се отзовава до обекта и задържа двама извършители от ромски произход до пристигане на органите на реда. Бързата намеса и адекватни действия на патрула, на ДАИКС СОТ предотвратяват умишлен обир.

прочетете повече
03 май 2019
03.05.2019
На 25 април в малките часове на нощта е задействана аларма в къща, в град Пещера

На 25 април в малките часове на нощта е задействана аларма в къща, в град Пещера. Нарушителите, стреснати от активираната аларма и бързото пристигане на патрул на #РАДИО СОТ ДАИКС избягват от местопрестъпението. Единствено успяват да разбият входната врата, без да има нахлуване в обекта. Бързата намеса на РАДИО СОТ ДАИКС предотвратява каквито и да е имуществени щети върху имота.

прочетете повече
28 април 2019
28.04.2019
ДАИКС СОТ Ви пожелава светли и щастливи празници!

Желаем Ви много пролетно настроение, здраве и много успехи!

прочетете повече
ОХРАНА С ТЕХНИЧЕСКИ СРЕДСТВА
ФИЗИЧЕСКА ОХРАНА
ЛИЧНА ОХРАНА
ОХРАНА НА КУЛТУРНО-МАСОВИ МЕРОПРИЯТИЯ
Copyright © 2019 Daiks.com

Scroll To Top